Zvezda nije zasijala u Loznici, ali ipak osvojila tri boda protiv…

Trener crveno-belih Vladan Milojević nije izveo najjači sastav protiv IMT-a, ali je uspeo da dođe do trijumfa. U uvodnim minutima, Zvezda je pokušavala da pronađe slabu tačku u defanzivi rivala, ali nije u tome uspevala. IMT je odgovarao kontranapadima, ali takođe bez realizacije.

Prvi pogodak na meču viđen je u 35. minutu, a strelac je bio Milson. Na petnaestominutnu pauzu, Zvezda je otišla s golom prednosti.

Ipak, u nastavku IMT je poravnao rezultat, sjajnim pogotkom Joana Kura u 56. minutu. Krilni fudbaler je iskoristio grešku protivnika i loše pozicioniranje golmana Zvezde Omrija Glazera, te ga je lobovao bezmalo s polovine terena.

Novu prednost Zvezdi doneo je Milan Rodić, posle centaršuta iz kornera. Rodić je odličnim skokom, glavom loptu sproveo u protivnički gol. U finišu meča, Silas je iskoristio dobro dodavnje Gejlora Kange iz slobodnog udarca. Silas je pronašao pravi ugao na desnoj strani unutar šesnaesterca u 90+2. minutu, a Kanga ga je odlično uposlio.

Zvezda na ovom meču nije briljirala, ali je uspela da dođe do važnih bodova. Usamljena je na vrhu tabele sa 28 bodova. IMT ima 20 bodova manje.

Zvezdu u narednom kolu očekuje meč protiv niškog Radničkog u Beogradu, a IMT će gostovati u Lučanima kod ekipe Mladosti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*