TRORSTE NYHEDER: Da den tidligere Liverpool-forsvarer Daniel Agger skriver et følelsesmæssigt farvel til…..

Den tidligere Liverpool-forsvarer Daniel Agger siger et følelsesmæssigt farvel til fans efter at have gennemført Brondby-flytningen.

Dansk stjerne hylder Anfield-trofaste.

Den tidligere Liverpool-forsvarer Daniel Agger har skrevet et følelsesladet åbent brev til klubbens fans efter at have afsluttet sit skifte til Brøndby i weekenden, rapporterer Daily Star.

Den 29-årige begyndte sin karriere hos Brøndby tilbage i 2004, inden han flyttede til Anfield blot to år senere. Siden fortsatte han med at samle 232 kampe for de røde og scorede 14 mål.

Han og klubbens fans nød et stærkt forhold gennem årene, og han fik endda bogstaverne ‘YNWA’ tatoveret på hånden.

Men efter at have været sat i forbindelse med Barcelona i løbet af sommeren, tog han den overraskende beslutning om at slutte sig til sin barndomsklub i sidste uge, men han tog sig tid til at sige farvel til Liverpool-fansene, som havde støttet ham så højtråbende under hans ophold.

Liverpool har været så stor en del af mit liv og min families liv i så lang tid, at det er ekstremt svært at tage afsted.

Jeg vil starte med at sige, at Liverpool-fans hele tiden bliver ved med at overraske mig. Siden nyheden om transferen kom, har jeg modtaget så mange positive beskeder og ønsker for fremtiden – ikke kun fra tilhængere i Liverpool, men over hele verden.

Min familie og jeg har altid følt din opbakning, det er noget unikt for denne fodboldklub, denne by og vores tilhængere – det har været et privilegium at have repræsenteret denne klub, og jeg er evigt taknemmelig for alt, hvad jeg har lært i min tid her.

Da jeg kom til denne fantastiske klub, kom jeg hertil som en 21-årig dreng med meget at lære. Liverpool har hjulpet mig med at vokse op og forme mig til den mand, jeg er i dag. Jeg er stolt af den, jeg er blevet, og jeg ville ikke være den person, jeg er i dag, uden min tid i Liverpool.

Jeg har været beæret over at bo i denne tætte by, og mine oplevelser som Liverpudlian er uforglemmelige. Jeg vil endelig ønske klubben alt det bedste for denne sæson. Jeg vil støtte dig hvert skridt på vejen, ligesom millioner af andre vil. Du vil aldrig gå alene.

Daniel Agger.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*