Stefan Bajcetic ondergaat vandaag medische keuring in Salzburg

Liverpool-sensatie Stefan Bajcetic zal vandaag een medische keuring ondergaan bij Red Bull Salzburg nadat hij akkoord is gegaan met een uitleenbeurt, zo hebben bronnen aan Football Insider verteld.

De Premier League-club heeft een seizoenscontract voor de 19-jarige centrale middenvelder gesloten met de Oostenrijkse gigant.

Salzburg kreeg te maken met stevige concurrentie van Barcelona, ​​maar ze hebben de race om Bajcetic gewonnen nadat hun aanbod van een leenbedrag van meer dan £ 1 miljoen door Liverpool werd geaccepteerd.

Bajcetic zal zich nu bij Jurgen Klopp’s voormalige assistent, Pepijn Lijnders, voegen in Salzburg, terwijl de club probeert de Oostenrijkse Bundesliga-titel terug te winnen van Sturm Graz.

Slot sloot geen uitgaande transfers uit, hoewel het wel de juiste deals voor Liverpool moeten zijn. De hoofdcoach van Anfield zei: “Hetzelfde geldt voor uitgaande transfers of leningen. Als het de juiste kans is voor de speler en voor ons als club, zullen we actie ondernemen. Als die kans zich voordoet voor ons beiden, zal het gebeuren. Om eerlijk te zijn, mijn aandacht ligt vooral bij United en niet bij uitgaande transfers.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*