Son Dakika: Jose Mourinho, Man United Yıldızı olarak gerçek yüzünü ortaya koydu…

Jose Mourinho gerçek yüzünü gösteriyor; eski Man United yıldızı Fred, Fenerbahçe’de hat-trick yapıyor.


Fenerbahçe, eski Manchester United orta saha oyuncusu Fred’in kariyerindeki ilk hat-trick’ini yaptığı Caykur Didi Stadyumu’nda Rizespor’u 5-0 mağlup etti.

Yeni menajer Erik ten Hag, transferler ve United takım haberleri hakkında en son bilgileri her gün ücretsiz olarak doğrudan e-posta kutunuza alın.

Kaydolmanızı, onayladığınız şekillerde içerik sağlamak ve sizi daha iyi anlamamızı geliştirmek için kullanıyoruz. Bu, sizinle ilgili bilgimize dayanarak bizden ve üçüncü taraflardan gelen reklamları içerebilir. Daha fazla bilgi.
Fenerbahçe menajeri Jose Mourinho, eski Manchester United orta sahası Fred’in Türk devine hat-trick yaptığı maçın ardından harika bir etkileşimle gerçek yüzünü gösterdi.

Fred, 31 yaşındaki futbolcu, Caykur Didi Stadyumu’nda pazar akşamı 5-0’lık galibiyetle kariyerinin ilk hat-trick’ini yaparak gözleri üzerine çekti. Bu sonuç, Fenerbahçe’yi Süper Lig sıralamasında ikinci sıraya yerleştirdi.

Mourinho’nun kenarda bu kadar neşeli bir ruh halinde olmasına şaşmamak gerek. Eski United menajeri – Fred’i, Old Trafford devleri tarafından görevden alınmasından birkaç ay önce transfer eden kişi – onu dinlenmesi için oyundan aldıktan sonra Brezilyalı uluslararası oyuncuyla şakalaşırken görüldü.

Fred, 15. dakikada uzaktan attığı golle skoru açtı, ardından 32 kez milli formayı giymiş orta saha oyuncusu ikinci yarıda iki gol daha atarak maç topunu evine götürdü ve Fenerbahçe’yi zafere taşıdı. Edin Dzeko ve kendi kalesine gol atan Husniddin Aliqulov, altıncı sıradaki Rizespor’u mağlup etti.

Fred için genel olarak olaylı bir maç oldu, zira üç gol atması dördüncü dakikada gördüğü sarı karttan sonra gerçekleşti. Saldırıyı yönettikten sonra, 31 yaşındaki oyuncu 81. dakikada ayakta alkışlar eşliğinde oyundan alındı ve o aşamada Portekizli, yedek kulübesindeki maç kazandıran oyuncusuna doğru hızlıca yöneldi.

Onların arasındaki tam konuşma, sosyal medyadaki bir beIN Sports klibinden duyulmadı. Ancak, Mourinho’nun Fred ile eğlendiği de oldukça açıktı; Fred de gülümseyerek karşılık verdi ve kendi esprisiyle şakalaştı.

Fred, onuncu saniyelik klibi yöneticisine şaka yaparak parmağını uzatıp oturarak sonlandırdı. Fred, geçen yaz Premier League kulübü için 14 gol ve 18 asistle 213 maça çıkarak United’dan Türkiye’ye ayrıldı.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*