SON DAKİKA: Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu, Osimhen’i iyi performansı için övdü….

“Birçok gol atıyor” – Eski Beşiktaş forveti, Galatasaray debutunun ardından Osimhen’i övüyor.

Osimhen, Napoli ile yapılan mali değerlendirmeler nedeniyle Chelsea veya Paris Saint-Germain’e transfer olamayınca Galatasaray’a kiralık olarak katıldı.

Eski Beşiktaş ve Türkiye kanat oyuncusu Nihat Kahveci, Nijeryalı forvet Victor Osimhen’i övdü. Osimhen, Galatasaray’daki ilk maçında etkileyici bir performans sergiledi, diye bildiriyor Soccernet.ng.

Napoli’den kiralık olarak gelen oyuncu, Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’u 5-0 yendiği maçta bir asist yaptı ve Kahveci’den övgü aldı.

“Osimhen’in fiziksel olarak yetersiz olduğunu düşünmedim.” Ne kadar atletik bir oyuncu olduğunu gösterdi. Onun kesik toplardaki sıçrama avantajını gördüm. Osimhen’den goller bekleniyordu. Batshuayi ona çok güzel bir pas verdi, sanırım topa ayağının içiyle doğru bir şekilde vurdu ve kaleci topu çıkardı. Bunun dışında, birçok net pozisyona girdi mi? “Galatasaray oyuncuları onu bu tür pozisyonlara sokmadı,” eski Beşiktaşlı, Complete Sports tarafından yayımlanan alıntılarda Yenisafak’a söyledi.

“Defansif açıdan, top kendisine geldiğinde kaleciye ve savunma oyuncularına yönlendirmesini gerçekten beğendim ve Rizespor topu kontrol ettiğinde o alanlardaki defansif rolü ve mücadelesi de dikkatimi çekti.” Osimhen çok gol atıyor. Çok araştırıyor, çok aktif. Her zaman dahil. “Onun için daha fazla pozisyon yaratırsanız, Galatasaray’da çok gol atar,” diye tamamladı 44 yaşındaki.

Osimhen, Eylül Uluslararası arası sırasında Nijerya’nın Benin Cumhuriyeti’ni 3-0 yendiği maçta gol attı, ancak fitness sorunları nedeniyle Ruanda’ya karşı forma giymedi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*