ŞOK EDİCİ HABER: Osimhen’in Galatasaray’a transferi, Chelsea’nin transfer stratejisini eleştirdi…

“Kaçırdılar” – Eski Liverpool oyuncusu, Osimhen’in Galatasaray’a kiralanmasının ardından Chelsea’nin transfer stratejisini eleştirdi.

 

Imhons Erons, Imhons Erons tarafından 6 dakika önce EPL’de, Haberler, NewsNow, Nijerya, Bu Hafta, En İyi,

Eski Chelsea savunmacısı Glen Johnson, Soccernet.ng’nin bildirdiğine göre, kulübün bu yaz Victor Osimhen’i transfer etmemesini eleştirdi.

Afrika Yılın Futbolcusu unvanına sahip olan Osimhen’in, Paris Saint-Germain, Arsenal ve Liverpool yarıştan çekildikten sonra Chelsea’ye katılması bekleniyordu.

Ancak, Nijeryalı forvet bunun yerine Türk şampiyonu Galatasaray’a şaşırtıcı bir kiralık transfer gerçekleştirdi ve bu durum birçok kişiyi, eski Chelsea savunmacısı Johnson da dahil, şaşkına çevirdi.

Chelsea, yaz boyunca Osimhen ile sıkı bir şekilde bağlantılıydı ve onun gelişi, hücumlarını önemli ölçüde güçlendirecekti.

Ancak, Chelsea’nin ilgisine rağmen, 25 yaşındaki forvet transfer penceresi kapanmadan Stamford Bridge’e geçiş yapmayı başaramadı.

Betfred ile konuşan eski Liverpool bek oyuncusu Johnson, durumdan duyduğu kafa karışıklığını ifade ederek, “Açık olanı Victor Osimhen olurdu.” dedi. “Onlar istedikleri ama elde edemedikleri büyük isimdi.”

Johnson devam etti ve Chelsea’nin genç oyuncuları stoklama konusundaki riskli stratejisini işaret etti.

“Birçok genç oyuncu aldılar, bunlar hemen takımda yer almayabilir, buna rağmen onlara çok para harcadılar ve bence Osimhen, kaçırdıkları büyük transfer.”

Eski Chelsea yıldızı, Osimhen’in Galatasaray’a transferinin bir sürpriz olduğunu da vurguladı.

“Bu tamamen garip bir durum çünkü bir anda onunla sözleşme imzalamak için sadece iki takımın yarışta olduğu söyleniyordu, sonra pencere kapandı ve o, konuşmalarda bile olmayan bir takıma kiralandı.”

Osimhen, Galatasaray için zaten sahaya çıktı ve Rizespor’a karşı kazandıkları maçta bir asist yaptı.

Ayrıca, uluslararası arada Nijerya’nın Benin Cumhuriyeti’ne karşı 3-0 kazandığı AFCON eleme maçında fileleri havalandırdı.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*