ŞOK EDİCİ HABER: Chelsea, Galatasaray’ın yıldız oyuncusu için bir hamle daha yapmak istiyor…

Chelsea, Victor Osimhen için Ocak ayında harekete geçebilir.


Chelsea, transfer penceresi Ocak ayında yeniden açıldığında, Napoli ile en önemli hedefleri Victor Osimhen için bir anlaşma yapma konusunda hamle yapabilir.

Football Insider’dan gelen bir rapora göre, Chelsea kış transfer döneminde Victor Osimhen’in hizmetlerine olan ilgisini yeniden canlandırmayı düşünebilir. Blues, yeni bir dokuz numara getirmek istiyordu ve Napoli yıldızı, onların istek listesinde en üst sıradaydı.

Ancak, Nijeryalı yıldızlarını satmak için servet isteyen İtalyan devleriyle bir anlaşma yapamadılar. Transfer gerçekleşmedi ve kendisi sezonluk kiralık olarak Galatasaray’a katıldı, ancak Napoli’nin anlaşmasında, Türkiye’deki süresini kısaltmasına ve kışın kalıcı bir ayrılığa onay vermesine olanak tanıyan bir fesih maddesi bulunuyor. Sonuç olarak, Maviler 2025’in başında onun hizmetlerine geri dönebilir.

Osimhen, 2022/23 sezonundaki kahramanlıklarıyla şehrin gündemine oturdu; geçen sezon beklentileri karşılayamasa da yaz aylarında hizmetlerine yönelik önemli bir ilgi vardı. Chelsea, 25 yaşındaki oyuncuyu transfer etme yarışında ön plandaydı.

Chelsea, kış transfer döneminde Osimhen için geri dönebilir.
Blues, forvet hattındaki sorunlarını çözmek için dünya çapında bir santrfor getirmek istiyordu. Osimhen, onların öncelikli hedefiydi ama Londra kulübü, İtalyan rakiplerinin taleplerini düşürmesini umarak bekleme oyununu oynadı. Maalesef, Napoli ile şartlar üzerinde anlaşamadılar.

Eski LOSC Lille yıldızı, Napoli merkezli kulüpten ayrılmak istiyordu. Artık kulüpteki insanlarla en iyi ilişkileri yoktu ve Antonio Conte’nin planlarında yer almıyordu. Sonuç olarak, düzenli olarak birinci takım futbolu oynamasını sağlamak için Galatasaray’a bir sezonluk kiralık olarak katıldı.

Türkiye’ye taşınma, Mavilerin onu 2025 yazına kadar transfer edemeyeceklerini düşündürdü. Ancak, son raporlar Napoli’nin kiralama süresine bir fesih maddesi eklediğini ortaya koydu. Kışın, yıldız forvetlerini kulübe geri çağırarak kalıcı bir ayrılığa onay verebilirler.

Kırılma maddesi sayesinde Chelsea, 25 yaşındaki oyuncu için kışın bir hamle yapmayı düşünüyor. İtalyan kulübüyle olan sözleşmesinde sadece 18 ay kalmışken, bu nedenle fiyat etiketinde hafif bir düşüş olabilir. Blues’un Ocak ayında onu transfer etme konusunda gerçekçi bir şansı olacak ve yazın onu kaçırdıkları için cazip gelebilirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*