SCHOKKEND: Max Verstappen reageerde boos nadat de president van de FIA een verbod oplegde op….

Max Verstappen reageert scherp op de president van de FIA na de strenge maatregelen tegen vloeken via de teamradio.

Max Verstappen heeft teruggeslagen naar FIA-president Mohammed Ben Sulayem, nadat deze de F1-coureurs bekritiseerde om hun grove taalgebruik tijdens de radio-communicatie met race-ingenieurs.

Tijdens de FOM-uitzending worden fragmenten van radiocommunicatie tussen coureurs en race-ingenieurs afgespeeld om de kijkervaring te verbeteren en een duidelijker beeld te schetsen van de gevoelens binnen de cockpit.

Transformeer je ruimte: verbluffende ideeën voor badkamerverbouwingen voor een frisse nieuwe uitstraling.
Badkamerverbouwing
Deze berichten kunnen vaak intens zijn, omdat ze de adrenaline vastleggen die bestuurders ervaren in de hitte van de strijd, en er zijn vaak scheldwoorden bij betrokken. Deze worden door FOM op de tv-uitzending geblurd.

FIA-voorzitter Ben Sulayem is geen fan van de kleurrijke taal die af en toe door coureurs wordt gebruikt. “Ik bedoel, we moeten een onderscheid maken tussen onze sport – motorsport – en rapmuziek,” vertelde hij aan Motorsport.com. “We zijn geen rappers, weet je.” Ze zeggen dat ze het F-woord hoeveel keer per minuut? We zijn daar niet mee bezig. “Dat zijn zij en wij zijn [wij].”

De Emirati functionaris is zelfs van plan om actie te ondernemen. “Wij kunnen en wij doen,” vervolgde hij. “We zijn degenen die eigenlijk meer gesprek [in de uitzending] hebben goedgekeurd.” Maar we hebben regels, en de regels zijn er voor het welzijn van de sport en de regels moeten ook gehandhaafd en gerespecteerd worden.”

Onze leden van de gemeenschap worden getrakteerd op speciale aanbiedingen, promoties en advertenties van ons en onze partners. Je kunt op elk moment uitchecken. Lees ons Privacybeleid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*