RAPPORT: Waarom Juventus zijn oog heeft laten vallen op Feyenoord….

Waarom Juventus zijn zinnen heeft gezet op de verdediger van Feyenoord.

Juventus zou geïnteresseerd zijn in de diensten van Feyenoord-verdediger Hancko. Ze zullen de 26-jarige gedurende het seizoen in de gaten houden voordat ze beslissen of ze volgende zomer een aanval op zijn diensten willen inzetten.

De Slowaakse centrale verdediger klom door de gelederen van Zilina voordat hij in 2018 werd weggekaapt door Fiorentina.

Hancko speelde één seizoen in Florence, maar kreeg weinig speeltijd. Daarna speelde hij drie jaar bij Sparta Praag voordat hij in 2022 naar Rotterdam ging.

De Slowaakse international heeft zich nu gevestigd als een steunpilaar achterin voor de club uit Rotterdam, die hem een ​​contract tot juni 2028 heeft aangeboden.

Volgens La Gazzetta dello Sport via JuventusNews24 hebben de Bianconeri nu hun zinnen gezet op de linksbenige verdediger.

Zoals de roze krant uitlegt, heeft Juventus een goede band met de Nederlandse club, wat de onderhandelingen zou kunnen vergemakkelijken. De twee partijen voerden de Facundo Gonzalez-operatie in voorgaande weken uit.

De bron onthult ook de redenen waarom de Oude Dame Hancko nastreeft.

Ten eerste is de voormalige Fiorentina-speler in staat om te spelen als centrale verdediger, wat zijn primaire rol is, of als linksback.

Bovendien zal Juventus waarschijnlijk hun verdedigingslinie volgend seizoen moeten versterken. Danilo staat immers voor een onzekere toekomst nadat hij zijn automatische basisplaats verloor na de komst van Thiago Motta.

Pierre Kalulu is op zijn beurt uitgeleend door Milan, dus Juve zou er nog steeds voor kunnen kiezen om hun optie om zijn contract te kopen niet uit te oefenen.

Bovendien keren Daniele Rugani en Tiago Djalo mogelijk niet terug naar Turijn wanneer hun huurperiodes bij Ajax en Porto aan het einde van het seizoen aflopen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*