RAPPORT: Feyenoord verruilt doelwitten van Andreas Skov Olsen voor….

Feyenoord wisselt van Andreas Skov Olsen naar de voormalige Brighton-vleugelspeler van Anderlecht.

1908.nl meldt dat Feyenoord is gestopt met het proberen om Andreas Skov Olsen van Club Brugge te contracteren. In plaats daarvan mikken ze op een andere Belgische Pro League-vleugelspeler in Anders Dreyer. De 26-jarige staat tot 2027 onder contract bij Anderlecht, maar zal waarschijnlijk minder kosten dan de Deense international van Club. Dreyer kwam halverwege het seizoen 2022/2023 voor ongeveer € 4 miljoen van FC Midtjylland naar Anderlecht.

Dreyer begon in Denemarken bij Esbjerg voordat hij in de zomer van 2018 naar Brighton ging. Hij werd vervolgens uitgeleend aan St Mirren en Herenveen voordat hij de club uit Sussex verliet om zich bij Midtjylland aan te sluiten. Hij bleef slechts één seizoen in Denemarken en vertrok in de zomer van 2021 naar Roebin Kazan en Rusland. Hij keerde terug naar Denemarken na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne om bij de Deense club te tekenen.

Vorig seizoen was Dreyer in uitstekende vorm voor Anderlecht. In 39 wedstrijden in alle competities scoorde hij 21 doelpunten en pakte hij negen assists. In 66 wedstrijden voor Mauves scoorde hij 26 doelpunten en gaf hij 13 assists. Hij moet nog scoren in zeven wedstrijden dit seizoen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*