RAPOR: Beşiktaş efsanesi Osimhen’e tavsiyelerde bulunurken…

Beşiktaş efsanesi ilk maçının ardından Osimhen’e tavsiyelerde bulundu

Beşiktaş efsanesi Nihat Kahveci, takım arkadaşları ona daha fazla şans yaratırsa Victor Osimhen’in Galatasaray için ‘çok gol atacağına’ inanıyor.

Bu, Nijeryalı uluslararası oyuncunun Cumartesi günü oynanan Süper Lig maçında Rizespor’u 5-0 yendikleri maçta bir asistle ilk maçına çıkmasının ardından geldi.

Beşiktaş ile iki Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa kazanan emekli forvet Kahveci, Osimhen’in maç sırasındaki performansından etkilendi.

Eski Türkiye uluslararası oyuncusu Yenişafak’a verdiği demeçte, “Osimhen’in fiziksel olarak eksik olduğunu görmedim. Ne kadar atletik bir oyuncu olduğunu gösterdi. Kesilen tüm toplarda sıçrama avantajını gördüm,” dedi.

“Osimhen’den gol bekleniyordu. Batshuayi ona çok güzel bir pas verdi, bence topu ayağının iç kısmıyla doğru vurdu ve kaleci kurtardı.

“Bunun dışında, çok sayıda net pozisyona girdi mi? Galatasaray oyuncuları onu pek çok pozisyona sokmadı,” diye devam etti eski Real Sociedad ve Villarreal CF yıldızı.

“Savunma tarafında, topu kaleciye ve defans oyuncularına yönlendirmesini ve top Rizespor’dayken bu alanlardaki savunma rolünü ve mücadelesini gerçekten beğendim.

“Osimhen çok gol atıyor. Çok arıyor, çok aktif. Her zaman dahil oluyor. Ona daha fazla pozisyon yaratırsanız, Galatasaray’da çok gol atacaktır.”

Osimhen ve Galatasaray takım arkadaşları şimdi Salı günü bir başka lig karşılaşmasında Gaziantep ile karşılaşacak.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*