Öğrenmeye hazırım: Victor Osimhen, Chelsea ile işbirliği yapmayı kabul etti…

“Öğrenecek çok şeyim var” – Victor Osimhen, Galatasaray’da eski Chelsea ve PSG forvetleriyle iş birliği yapma planlarını açıkladı.

Süper Kartallar forveti Victor Osimhen, Galatasaray’da Michy Batshuayi ve Mauro Icardi ile iyi bir ilişki kurmak istediğini ve onlardan öğrenmek istediğini belirtti, Soccernet.ng’nin haberine göre.

Osimhen, transfer dönemi kapanmadan önce Napoli’den ayrılmayı başaramadığı için bu yaz Galatasaray’a katılmak zorunda kaldı.

Bu, çoğu Galatasaray taraftarının hayal bile edemeyeceği bir hamleydi ve o, hızla taraftarların gözdesi haline geldi. Osimhen, kulüpte otomatik olarak birinci tercih forvet haline geldi; iki sezondur Galatasaray’da bulunan Icardi’yi ve Fenerbahçe’den yeni katılan Batshuayi’yi geride bıraktı.

Yine de, Batshuayi ve Icardi’nin nitelikleri nedeniyle, Galatasaray teknik direktörü Buruk Okan’ın iki üst düzey forveti barındırmak için sistemini biraz değiştirmesi gerekebilir.

Açıkça, Icardi ve Batshuayi, Osimhen’in pozisyonlarını almak için geldiğinden pek memnun olmayacaklardır. Yine de, Osimhen, eski Chelsea ve Inter Milan oyuncularıyla iş birliği yapmak ve onlarla iyi bir ilişki kurmak istediğini ısrarla belirtiyor.

Osimhen, 2025 Haziran’ında sona erecek sezonluk kiralık sözleşmesi bitmeden önce Galatasaray’da büyük bir iz bırakmayı hedefliyor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*