MÜJDE: Beşiktaş, 27 yaşındaki oyuncuyla görüşmeye başlıyor…

Beşiktaş, Tottenham’dan ayrılmak üzere olan Sergio Reguilón için görüşmeleri hızlandırdı.

Sergio Reguilon’un Tottenham’daki geleceği yaz boyunca belirsizliğini korudu. 2020’de kulübe katılan İspanyol bek, ilk takımda kendini kanıtlamayı başaramadı. Son 24 ayı kiralık olarak geçiren Spurs, sözleşmesi 12 aydan kısa bir süre içinde sona erecek olan Reguilon’u kadrolarından çıkarmak istiyor.

Kuzey Londra kulübü, oyuncuya bu yaz kulüpten ayrılmakta serbest olduğunu bildirdi ve Spor Sayfa’nın SportWitness aracılığıyla aktardığına göre Beşiktaş, oyuncuyu Türkiye’ye getirmek için oyuncuyla temaslarını yoğunlaştırdı. Kara Kartallar, yeni bir sol bek ekleyerek defans hattını güçlendirmek istiyor ve Real Madrid mezunu hala istek listesinde.

2022/23 sezonunu Atletico Madrid’de kiralık olarak geçiren Reguilon, geçen sezonun ilk yarısında Manchester United’a katıldı ve ardından ikinci yarı için Brentford’a transfer oldu. Bir süredir Spurs’te ihtiyaç fazlasıydı ve 27 yaşındaki oyuncu için aktif olarak yeni bir kulüp arıyorlardı.

Sol bek oyuncusunun Tottenham’dan ayrılması serbest olduğu için Beşiktaş ilgisini artırdı ve onu Süper Lig’e çekmek için görüşmelerde bulunuyorlar. Ancak Reguilon ile ilgilenen tek Türk kulübü onlar değil, Galatasaray da İspanyol uluslararası oyuncuyla ilgileniyor.

Türk devlerinin dışında, Sevilla’nın onu yeniden imzalamak istediği İspanya’dan da hizmetlerine ilgi var, Barselona ise bek bölümünde daha fazla derinlik aradıkları için onu kadrolarına katmak istiyor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*