Kimi Räikköseltä kysyttiin Kimi Antonellista

Kimi Räikkönen latasi mielipiteensä Kimistä

Formula ykkösten maailmanmestari Kimi Räikkönen teki harvinaisen vierailun, kun ilmestyi perheensä kanssa F1-varikolle Monzan kisaviikonloppuna.

Räikköseltä kysyttiin varmasti monen mielessä pyörivä kysymys. Mercedes kertoi aiemmin, että italialainen Kimi Antonelli on tallin toinen kisakuski kaudella 2025.

Jäämieheltä kysyttiin mielipidettä etunimikaimastaan Monzan varikolla.

– Se on hienoa. On hyväksi lajille, että ensi vuonna on paljon uusia kuskeja. On myös hienoa, että sarjassa on italialainen maailmanmestari. Se on hyväksi kaikille, Räikkönen sanoi F1-sivustolle.

Antonelli on voittanut urallaan muun muassa Formula Regional European -sarjan mestaruuden.

Suomalaismediat ovat yrittäneet saada yhteyttä Antonellin ja Räikkösen välllä ja kansalle on jopa väitetty, että italialainen on saanut nimensä Jäämiehen mukaan.

Antonelli on kuitenkin kertonut, ettei asia ole näin.

– Se on toinen nimeni. Sitä eivät antaneet vanhempani, vaan perheeni ystävät, joiden mielestä se sopi hyvin yhteen nimieni kanssa, Antonelli selvensi ennen Monzan viikonloppua.

Antonelli pääsi ajamaan Mercedeksen toista F1-autoa perjantain vapaissa harjoituksissa, mutta rysäytti auton rengasvalliin.

Räikkönen on kuitenkin varma, että Mercedes tietää, miten valmistaa Antonellia ensi kauden haasteisiin.

– Nykyään heillä on simulaattoreja. Kun minä aloitin uraani, niitä ei ollut. Nykyään on paljon helpompi siirtyä formula ykkösiin monista syistä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*