İYİ HABERLER: Broussia Dortmund, potansiyel bir yıldız oyuncu için harekete geçiyor….

Borussia Dortmund, Fran Garcia’yı transfer etmeyi düşünüyor.

Fran García - Player profile 24/25 | Transfermarkt
Bundesliga devlerinden Borussia Dortmund’un, gelecek yıl Real Madrid’den 25 yaşındaki İspanyol milli oyuncu Fran Garcia’yı transfer etmekle ilgilendiği iddia ediliyor.

İspanyol medya kuruluşu Fichajes’in raporuna göre, Fran Garcia Borussia Dortmund’un ilgisini çekiyor. Bundesliga devleri, gelecek yıl bir sol bek transferi yaparak savunmalarını güçlendirmeyi hedefliyor. Yani, 25 yaşındaki Real Madrid kanat oyuncusu, Sarı-Siyahlılar için bir hedef haline geldi.

 

Fran Garcia, geçen yıl Rayo Vallecano’dan Real Madrid’e katıldığından beri otoritesini kurmakta zorlandı. Bolanos de Calatrava doğumlu olan İspanyol, on yıldan fazla bir süre önce Real Madrid’e katılmadan önce çocukluk yıllarının çoğunu memleketinde geçirdi. Ancak, Rayo Vallecano ile geçirdiği dönem, onun La Liga’da öne çıkmasına yardımcı oldu.

 

25 yaşındaki kanat oyuncusu, Rayo Vallecano’daki dönemi sırasında en iyi beklerden biri olarak kendini kanıtladı ve bu da Real Madrid’in onu yeniden transfer etmesine neden oldu. Ancak, Garcia son 12 ayda Real Madrid için yedek bir oyuncu oldu, bu sezon şimdiye kadar beş kez sahaya çıkmasına rağmen 264 dakika oyun süresi biriktirdi.

Fran Garcia’nın Real Madrid için yedek sol bek olarakki durumu, 2025 yaz transfer döneminde bir ayrılığın söz konusu olabileceği anlamına geliyor. İspanyol milli oyuncunun imzasını almak için peşinde koşan kulüplerin sayısı az değil; Borussia Dortmund da potansiyel talipleri arasında yer alıyor.

Bundesliga’da bir transfer mi geliyor?
Fran Garcia, uzun zamandır Borussia Dortmund’un radarında. Bundesliga devleri, yaz transfer döneminde Real Madrid’in kanat oyuncusunu kadrosuna katmak istiyordu, ancak transfer gerçekleşmedi. İspanyol’a olan devam eden ilgi anlaşılabilir, çünkü Nuri Şahin’in kadrosunda iki tane üst düzey sol bek yok.

 

Bu nedenle, Garcia Borussia Dortmund için uygun bir hedef, özellikle de Real Madrid’deki uzun vadeli geleceğinin belirsiz olması ve La Liga şampiyonlarının Alphonso Davies ile olan bağlantıları göz önüne alındığında. Kanadalı uluslararası oyuncunun gelecek yaz Santiago Bernabeu’ya taşınması muhtemel olduğundan, Garcia yeni bir destinasyon bulmak zorunda.

Bu nedenle, Borussia Dortmund 25 yaşındaki İspanyol sol bek için UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynama fırsatı sunan cazip bir seçenek olmalıdır. Real Madrid’ın kanat oyuncusunun Signal Iduna Park’a transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmek ilginç olacak.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*