HARTVERWARMEND NIEUWS: Verstappen onthulde zijn favoriete Premier League-team

Buiten de Formule 1 sprak Verstappen onlangs met transferspecialist Fabrizio Romano en onthulde zijn favoriete Premier League-team.

De 26-jarige zei: “Kevin de Bruyne gaf me zijn City-shirt. Hij zei: ‘Ik hoop dat je het niet erg vindt’.

“Hij weet dat ik in de Premier League Manchester United steun!”

In een eerder interview verklaarde Verstappen ook zijn steun voor de Nederlandse club PSV Eindhoven.

Volgens Formule1.NL zei hij: “Dat begon al bij mijn vader toen hij gesponsord werd door Philips. Hij werd toen regelmatig uitgenodigd voor wedstrijden van PSV en soms ging ik met hem mee. Gaandeweg groeit er een bepaalde band, een klik, en kun je je ook associëren met die club.

“PSV past emotioneel beter bij mij dan bijvoorbeeld Ajax. De Amsterdamse mentaliteit is anders dan de Eindhovense warmte. En Limburg ligt natuurlijk ook dichter bij Brabant, qua afstand. Maar ook qua mentaliteit.”

Nadat hij afgelopen weekend als zesde thuiskwam in de Grand Prix van Italië, zei een gefrustreerde Verstappen: “Het was gewoon weer een dramatische race. Er reed niks, de auto reed helemaal niet. Ik vond de strategie helemaal niet leuk en de pitstop was ronduit bagger. We moesten met minder vermogen rijden, dus eigenlijk ging alles mis.

“Waar we reden, maakte toch niet uit. Maar je probeert nog steeds je beste race te rijden, maar met onze twee-stoppers was dat absoluut niet het geval. Op zowel harde als medium banden waren we te langzaam.”

Hij voegde toe: “Zoals het er nu voorstaat, gaan we geen races meer winnen, maar het is wat het is.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*