HARTVERWARMEND NIEUWS: Feyenoord contracteert Nice-verdediger als vervanger van…

Feyenoord contracteert Nice-verdediger Jordan Lotomba als vervanger van Lutsharel Geertruida.

Feyenoord heeft officieel de komst van OGC Nice-verdediger Jordan Lotomba aangekondigd. De achtvoudig international van Zwitserland heeft een contract van drie jaar getekend bij De Kuip, dat loopt tot 2027. Naar verluidt heeft de ploeg van Brian Priske de 25-jarige speler tegen een scherpe prijs binnengehaald, aangezien hij het laatste jaar van zijn contract bij Nice inging.

Jordan Lotomba heeft 143 keer gespeeld voor de Ligue 1-club sinds zijn komst van Young Boys in 2020. De afgelopen vier jaar heeft hij op bijna elke positie gespeeld, waarbij rechts- of linksback zijn favoriete plek op het veld was. Bij Feyenoord neemt hij de plaats in van Lutsharel Geertruida, die onlangs De Kuip verliet voor RB Leipzig.

‘Ik ben erg blij om hier te zijn en ik wil de kleuren van deze prachtige club echt verdedigen,’ vertelde Jordan Lotomba aan de clubwebsite. ‘Ik ken Feyenoord natuurlijk van de Europa League-wedstrijd in 2019, toen ik met Young Boys in De Kuip speelde. Het publiek ging toen tekeer alsof het een WK-finale was, heel indrukwekkend. Ook mijn oud-teamgenoot Calvin Stengs vertelde me veel positiefs over de club. Ik kan niet wachten om met Feyenoord om de prijzen te strijden en actief te zijn in de Champions League.’

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*