HARTBREKEND NIEUWS: Feyenoord ziet af van contract om te tekenen…..

Club annuleert deal om Wolves-middenvelder te contracteren

Feyenoord heeft een deal om een ​​middenvelder van Premier League-club Wolves te contracteren afgeblazen nadat hij een blessure opliep.

De club uit De Kuip was de afgelopen dagen onzeker of ze te maken zouden krijgen met het verlies van Santiago Gimenez aan Nottingham Forest, maar de Mexicaanse ster heeft tot nu toe besloten om de overstap niet te maken.

Feyenoord wil hun eigen aanwinsten voordat de transferperiode sluit en is bezig geweest met het contracteren van een Wolves-speler.

Ze waren er helemaal klaar voor om middenvelder Boubacar Traore van Wolves te contracteren, met een deal die bijna rond is, aldus het Nederlandse tijdschrift Voetbal International.

Traore speelde echter eerder deze week voor Wolves in de EFL Cup en raakte geblesseerd, waardoor hij waarschijnlijk maandenlang aan de kant staat.

Hij speelde in de 2-0 overwinning van Wolves op Burnley in Molineux, maar de blessure betekent dat Feyenoord de deal nu heeft afgeblazen.

Traore speelde niet in een van de eerste twee Premier League-wedstrijden van Wolves.

Hij speelde afgelopen seizoen in totaal 24 wedstrijden voor Wolves in de Premier League en kreeg vier keer een gele kaart.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*