GOED NIEUWS: Terwijl Ajax overweegt een nieuwe speler aan te trekken van…..

Ajax probeert Mason Holgate van Everton te contracteren.

Ajax heeft een onderzoek gedaan naar de komst van Everton-verdediger Mason Holgate, zo hebben bronnen aan Football Insider verteld.

Everton en hun manager Sean Dyche staan ​​open voor aanbiedingen voor Holgate nadat hij de tweede helft van vorig seizoen op huurbasis bij Sheffield United speelde.

De 27-jarige zat op de bank voor Evertons Premier League-opener tegen Brighton, maar hij kwam wel in de laatste vijf minuten in het veld toen ze met 3-0 verloren.

Ajax is op zoek naar een verdediger voordat de transferperiode sluit en heeft de voormalige Engelse international onder 21 op het oog.

Holgate loopt volgende zomer af bij de club uit Merseyside, wat deze periode ziet als Evertons laatste kans om winst te maken met hem.

De veelzijdige verdediger heeft 150 wedstrijden gespeeld voor de club, maar raakte vorig seizoen uit de gratie bij Goodison Park.

Ajax is bereid Mason Holgate een kans te geven om te spelen
Holgate bracht het afgelopen seizoen door op huurbasis bij Southampton en Sheffield United, waarbij zijn eerste periode bij de Saints in februari werd afgebroken.

Hij maakte toen de overstap naar de Blades, maar had nog steeds moeite om regelmatig speeltijd te krijgen.

De centrale verdediger speelde in het seizoen 2023-2024 slechts 17 wedstrijden in alle competities en Holgate probeert nu weer regelmatig speeltijd te krijgen.

Een andere verdediger die richting de uitgang van Goodison Park gaat, is de 20-jarige Reece Welch.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*