GOED NIEUWS: Anderlecht bereikt een akkoord met Southampton om te tekenen….

 

Anderlecht bereikt akkoord met Southampton om Samuel Edozie op huurbasis te contracteren

Onlangs was Samuel Edozie heel dichtbij om zich bij Rangers aan te sluiten voor een seizoen lang op huurbasis op de laatste dag van de transferperiode, maar de transfer ging niet door omdat Rangers de deal niet rondde ondanks het bereiken van een overeenkomst met Southampton. Daarom bleef Edozie bij Southampton en manager Russell Martin gaf zijn mening over de mislukte huurtransfer, waarbij hij het benadrukte als een geweldige kans voor het voormalige Manchester City-talent om zijn vaardigheden als linksbuiten in Schotland te verbeteren.

Edozie kwam vorig jaar voor £5 miljoen van Manchester City naar Southampton, na een indrukwekkende prestatie voor de jeugdteams van City en zelfs een optreden voor Pep Guardiola’s team. In zijn twee seizoenen in het St. Mary’s Stadium heeft Edozie zes doelpunten gescoord en drie assists gegeven in 63 wedstrijden voor Southampton. Nu zou Edozie klaar kunnen zijn voor een seizoenlange uitleentransfer, aangezien Anderlecht in onderhandeling is met de Saints om Edozie op huurbasis te contracteren.

De zomertransferperiode is gesloten in de Europese topcompetities, maar in andere landen zoals België, Portugal en Turkije kunnen de clubs de komende tien dagen nog aanvullingen op hun selectie doen. Anderlecht heeft zich dit seizoen gekwalificeerd voor de UEFA Europa League, nadat ze vorig seizoen als tweede eindigden in de Belgische competitie. Edozie krijgt dus meer speeltijd bij Anderlecht en krijgt dit seizoen de kans om zijn grote potentieel op het Europese podium te laten zien.

Southampton heeft Ryan Fraser en Maxwel Cornet gecontracteerd om hun team in de aanval te versterken. In de eerste drie wedstrijden in de Premier League heeft Russell Martin’s team slechts één doelpunt gescoord, dat kwam in een 3-1 nederlaag met een briljante afwerking van Yukinari Sugawara. Nu is het tijd voor de Saints-voorste drie om hun inspanningen te vergroten en meer doelpunten te scoren om meer punten te pakken in de competitie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*