GOED NIEUWS: Ajax is van plan om een ​​Southampton-vleugelspeler te contracteren ter vervanging van…

Ajax kijkt uit naar de vleugelspeler van Southampton als vervanger van Steven Bergwijn.

Ajax is in gesprek om Kamaldeen Sulemana naar Amsterdam te halen. De Southampton-vleugelspeler wordt gezien als vervanger van de vertrekkende Steven Bergwijn. Oud-Sprurs-speler Bergwijn gaat de Eredivisie-gigant verlaten en naar Saoedi-Arabië verhuizen. Volgens Mike Verweij zal de deal een lening zijn voor Sulemana. Ajax was in 2021 geïnteresseerd in de vleugelspeler, maar de Ghanees vertrok in plaats daarvan naar Stade Rennes.

 

De 22-jarige Sulemana kostte Southampton in januari 2023 ongeveer € 25 miljoen. Stades Rennes maakte een behoorlijke winst, nadat ze de vleugelspeler in de zomer van 2021 voor ongeveer € 17 miljoen hadden gekocht van het Deense Nordsjaelland. De vleugelspeler staat tot 2027 onder contract bij de Saints.

Tijdens zijn tijd in Frankrijk speelde Sulemana 47 wedstrijden, scoorde zes doelpunten en pakte vier assists. Voor Southampton speelde hij 44 wedstrijden, scoorde twee keer en pakte vier assists. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie voor de club in de Premier League.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*