GOED NIEUWS: Aangezien Max Verstappen mogelijk vertrekt naar ….

Verstappen vertrek naar Mercedes wordt niet uitgesloten.

Jos Verstappen heropent debat nadat Max niet duidelijk heeft gezegd of hij in 2025 bij Red Bull blijft

Max Verstappen heeft nog steeds de deuren naar Mercedes openstaan ​​als hij op enig moment besluit Red Bull te verlaten.

De drievoudig wereldkampioen zei bij aankomst in Oostenrijk impliciet dat hij de komende jaren in het donkerblauw wil blijven, maar toen hem werd gevraagd om duidelijke antwoorden over 2025, was hij wat ontwijkend in zijn uitspraken.

Ik denk dat ik het al eerder heb gezegd. Ik bedoel, natuurlijk praten mensen erover. Maar het belangrijkste is dat we een zeer competitieve auto hebben voor de toekomst,” zei hij zonder het over 2025 te hebben.

“Op dit moment is het natuurlijk erg krap, maar we werken heel goed als team om te proberen om meer te verbeteren. En ik heb het zeker gezegd met het team, we werken en focussen ons ook op volgend jaar om te proberen om weer competitief te zijn,” zegt hij over het werk dat hij doet, maar zonder te bevestigen dat hij volgend jaar in Milton Keynes zal blijven.

Toen hij werd gedwongen om ja of nee te antwoorden op de vraag of hij in 2025 bij Red Bull zou zijn, voegde hij toe: “Heb je dat niet eerder in mijn antwoord gepost? Oké, ja, maar dat is wat ik zei. We werken ook al aan de auto van volgend jaar. Ik denk dat als je je daar heel erg op concentreert, het betekent dat je ook voor het team rijdt.”

Jos komt in beeld
En na een aantal races zonder in de paddock te zijn geweest, volgden de camera’s Jos Verstappen in Oostenrijk overal waar hij ging.

De vader van de coureur kwam binnen en beschuldigde Christian Horner ervan samen te spannen om hem buiten een show te houden met de RB8, een van de Red Bull-kampioenen van 2012 met Sebastian Vettel op het circuit van het merk.

“Wat kun je toch kinderachtig zijn”, vertelde Verstappen aan de Nederlandse website ‘Formule1.nl’.

“Er zou gefilmd worden, ook met een drone, maar Horner wilde niet dat ik gefilmd werd. Ik ben helemaal klaar met Horner. Het is hier net een kleuterschool. Uiteindelijk hadden ze me willen laten rijden, maar ik heb me teruggetrokken. Ik vind het heel kinderachtig van Horner, maar ik denk dat het wel iets over hem zegt”, barstte Verstappen senior los.

De Brit ontkende dat hij er iets mee te maken had, maar de gemoederen zijn nog niet bedaard, verre van dat. Na het gevecht tussen Horner zelf en Toto Wolff op de persconferentie van de teambazen, waar de eerste spottend zei over het aantrekken van Jos: “Ik denk dat hij beschikbaar is,” lijkt Verstappen senior de grappen niet zo goed te hebben opgevat.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*