GİZLİ GERÇEK AÇIKLANDI: İtalyan kulübü Osimhen için geç bir girişimde bulundu…

Milan, Napoli’den Osimhen’i transfer etmek için geç bir girişimde bulundu.


Victor Osimhen, İtalya’daki transfer penceresinin kapanmasının ardından birkaç gün içinde Galatasaray’a katıldı, ancak onu daha önce almak isteyen başka bir takım vardı: Milan. Sky’ın bildirdiğine göre, Roma’dan Tammy Abraham ile boşluğu dolduran Rossoneri, Napoli ile de görüşmüştü.

Özellikle, Zlatan Ibrahimovic anlaşmanın uygulanabilirliğini değerlendirmek için bizzat harekete geçti. Açıkça bir araya gelmedi. İsveçli ikon, Liverpool ile karşılaşma öncesinde bu konu hakkında sorulduğunda doğrudan yanıt vermeyi tercih etmedi. Ancak, imalı bir gülümsemesi vardı.

“Bu konuda sessiz kalmayı tercih ederim.” Tam olarak istediğimiz gibi yaptık. Eksik olduğumuz ve aradığımız şeyleri ele aldık. Son parça, Abraham’ın ekstra bir forvet almasıydı. “UEFA listesini yapamayan Luka Jovic için üzgünüm.”

Eski Napoli yıldızı sonunda satın alma opsiyonu olmadan Galatasaray’a kiralandı. Azzurri, bu sezon onun yüksek maaşına katkıda bulunmayacak. Ayrıca, gelecek serbest kalma maddesini €75/80M’a düşürmeyi başardı; eğer gelecek yaz kalıcı olarak ayrılmazsa, sözleşmesini uzatma seçeneği karşılığında.

Bu kalibrede bir oyuncuyu kadroya katmaya çalışan kimseyi suçlayamam, ancak bu girişim muhtemelen kısa ömürlüydü ve sürdürülebilir değildi. Maaşlar üzerindeki işleyişlerini göz önünde bulundurursak, muhtemelen Napoli’den bunun önemli bir kısmını karşılamasını istemişlerdir ki bu da baştan sona imkansız bir durumdu; ayrıca, doğrudan bir rakibe avantajlı şartlarla bir yıldız göndermeye karşı duyulan isteksizlik de cabası.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*