DROEVIG NIEUWS: Sulemana’s uitleenbeurt aan Ajax wordt afgeblazen, zoals bevestigd door…..

Fabrizio Romano bevestigt dat Sulemana’s uitleenbeurt aan Ajax wordt afgeblazen.

Southampton contracteerde Kamaldeen Sulemana in januari 2023 voor een transfersom van £ 22 miljoen van de Franse club Rennes. De 22-jarige heeft een geweldige snelheid en dribbels en zijn spel maakt hem een ​​van de beste jonge aanvallers in de Premier League. Hij is echter zeer inconsistent geweest met zijn prestaties voor de Saints na zijn aankomst in het St. Mary’s-stadion vorig jaar.

Vorig seizoen scoorde hij slechts twee doelpunten en gaf hij vier assists in het Championship in optredens voor Russell Martin’s team. Daarom heeft Southampton besloten om hem deze zomer op een seizoen lang te lenen om hem meer speeltijd te geven en ervaring op te doen met spelen in het eerste elftal. Het Nederlandse team Ajax stemde in met een leentransfer om Sulemana van de Saints te contracteren ter vervanging van Steven Bergwijn, die zich op de laatste dag van de zomerse transferperiode bij Saudi Pro League-team Al Ittihad voegde.

Fabrizio Romano bevestigt dat Sulemana’s uitleenbeurt aan Ajax wordt afgeblazen
Echter wachtten de twee clubs op de bevestiging van de deal door FIFA, aangezien de overeenkomst op de laatste dag van de transferperiode werd bereikt. Nu heeft transferexpert Fabrizio Romano onthuld dat de transfer is afgeblazen en Sulemana terugkeert naar Southampton, door te zeggen:

“Kamaldeen Sulemana en Ajax, deal AFGEBEURD.”

– Fabrizio Romano
Dit was een geweldige kans voor Sulemana om zijn ontwikkeling als linksbuiten in de Nederlandse competitie voort te zetten, spelend voor Ajax. Ajax richt zich op het ontwikkelen van jonge spelers en verschillende spelers zijn doorgegaan naar Europese topclubs na indrukwekkende prestaties bij Ajax. Southampton wilde ook dat Sulemana goed zou presteren bij Ajax, zodat Ajax hem volgend seizoen permanent zou contracteren en de Saints ook een aanzienlijke transfersom zouden krijgen.

Ook had Sulemana volgend seizoen kunnen terugkeren naar Southampton met als doel zijn grote potentieel in de Premier League te laten zien en een van de beste aanvallers in Europa te worden. Dat is nu echter niet het geval en het lijkt erop dat Sulemana dit seizoen bij Southampton blijft.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*