DROEVIG NIEUWS: Max Verstappen wordt onderzocht

Max Verstappen werd onderzocht voor een vermeende overtreding van de virtuele safety car tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan. Na een lange beoordeling kreeg de Red Bull-ster een officiële waarschuwing, maar hij ontsnapte zonder een post-race time penalty.

De Nederlander werd geklasseerd als P5 nadat Sergio Perez en Carlos Sainz elkaar raakten in de voorlaatste ronde van de race. Het incident waarbij hij twee posities won, kan echter ook zijn ondergang betekenen.

De Nederlander werd op P5 geklasseerd nadat Sergio Perez en Carlos Sainz elkaar in de voorlaatste ronde van de race tegenkwamen. Het incident waarbij hij twee posities won, kan echter ook zijn ondergang worden.

Verstappen werd opgemerkt en vervolgens onderzocht door de race stewards omdat hij auto’s inhaalde na de geblokte vlag onder virtuele safety car-omstandigheden. De 26-jarige werd vervolgens naar de stewards geroepen om het ongeluk te bespreken, die uiteindelijk oordeelden dat zijn acties een waarschuwing waard waren.

Het hele weekend was er een om snel te vergeten voor de drievoudig wereldkampioen. Met Norris die knock-out ging in Q1, was er een kans om wat punten terug te pakken, maar hij eindigde één plek achter de McLaren-ster.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*