DINLENMEYECEĞİZ; kulüp, Osimhen’in kiralık dönüşü öncesinde onu transfer etmek için savaşıyor.

Özel: Chelsea taraftarlarına Victor Osimhen transferinde “gelişmeler” bekleyebilecekleri tarih verildi.


Özel: Chelsea taraftarlarına Victor Osimhen transferinde “gelişmeler” bekleyebilecekleri tarih verildi.
Victor Osimhen
Fabrizio Romano’ya göre Chelsea, Victor Osimhen transfer hikayesinde herhangi bir gelişme için muhtemelen Ocak ayına daha yakın bir zamanı beklemek zorunda kalacak.

CaughtOffside’a özel olarak konuşan Romano, en son Daily Briefing köşesinde Osimhen olayıyla ilgili en güncel bilgilerini paylaştı. Nijeryalı uluslararası oyuncuyla şu anda hiçbir gelişme yaşanmadığını, kendisinin yakın zamanda Napoli’den Galatasaray’a kiralandığını belirtti.

Chelsea, Osimhen’i transfer etme konusunda oldukça çaba sarf etti, ancak sonunda bir anlaşma sağlanamadı ve son tarih Chelsea ile diğer birçok Avrupa kulübü için geçti. Ancak Türkiye’deki transfer penceresinin daha uzun süre açık olması, Galatasaray’a bu sürpriz hamleyi yapma fırsatı verdi.

Osimhen yeni kulübünde iyi bir başlangıç yaptı, ancak oradaki kalışının özellikle uzun vadeli olmaması pek de şaşırtıcı olmaz; ama şimdilik Chelsea’nin sabırlı olması gerekecek.

Romano’nun, Osimhen hakkında güncellemeler isteyen birçok hayranıyla karşılaşması şaşırtıcı değil, ancak şu an için 25 yaşındaki oyuncunun durumunda gerçekten bir değişiklik olmadığı görünüyor.

Osimhen transferi: Chelsea’nin ilgisi devam ediyor, ancak güncellemeler Ocak ayına daha yakın bir tarihte beklenmek zorunda kalacak.
Romano, “Victor Osimhen’in geleceği hakkında hala pek çok hikaye olduğunu biliyorum; Chelsea ve diğer kulüplerden gelen yoğun ilgiye rağmen, Galatasaray’a yaptığı sürpriz transferin ardından çılgın bir yaz geçirdik,” dedi.

“Osimhen’in bu Ocak ayında sadece 40 milyon sterlin karşılığında transfer olabileceğiyle ilgili raporlar hakkında sorular aldım; Chelsea’nin bu anlaşma üzerinde sahne arkasında çalıştığı söyleniyor.”

“Ancak, dürüstçe söyleyebilirim ki Osimhen ile ilgili şu anda hiçbir şey olmuyor.” Son zamanlarda birçok kez söyledim ki Chelsea’nin ilgisi devam ediyor ve oyuncuyu hala beğeniyorlar, ancak şu anda herhangi bir müzakere yok ve Galatasaray’a saygısızlık olur çünkü Osimhen’i kiralamak için önemli bir para ödendi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*