‘De strijd is nog niet voorbij’Red Bull geeft niet op voor de Grand Prix van Singapore-max

‘De strijd is nog niet voorbij’: drievoudig wereldkampioen Max Verstappen zegt dat Red Bull niet zal opgeven voor de Grand Prix van Singapore

Max Verstappen verklaarde dat “de strijd nog niet voorbij is” toen Red Bull deze week naar Singapore vertrok nadat ze voor het eerst in tweeënhalf jaar van de top van het constructeurskampioenschap waren gestoten.

McLaren sprong naar een voorsprong van 20 punten nadat Oscar Piastri’s meesterlijke overwinning bij de Grand Prix van Azerbeidzjan werd verergerd door Sergio Perez’ late botsing met Carlos Sainz, die eindigde met beiden in de muur.

Lando Norris van McLaren, die zich een weg baande naar de vierde plaats nadat hij als 15e op de grid was gestart, jaagt op de Nederlander Verstappen aan de top van het coureursklassement. De voorsprong van de drievoudig wereldkampioen is teruggebracht tot 59 punten met nog zeven Grands Prix en drie sprints te gaan, waardoor er maximaal 207 punten te verdienen zijn.

Verstappen won zeven van de eerste 10 races dit seizoen, maar hij heeft de laatste zeven niet gezegevierd, aangezien McLaren, Ferrari en Mercedes allemaal raceoverwinningen hebben behaald. De invloedrijke adviseur van Red Bull, Helmut Marko, zei na Bakoe dat ze geen kans maken om het constructeurskampioenschap te behouden, maar Verstappen heeft nog niet toegegeven.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*