BERICHT: Terwijl Max Verstappen’s vriendin Kelly Piquet genoot van haar weekendje weg terwijl…

Kelly Piquet geniet van ‘prachtig’ weekend weg van Verstappen-problemen

Kelly Piquet heeft details onthuld over haar verbluffende tijd weg van huis na een periode van onrust voor haar partner Max Verstappen.

De drievoudig Formule 1-kampioen is sinds 2020 bij Piquet en ze wordt regelmatig gespot in de paddock om de Nederlander te steunen bij races op de kalender.

Het Braziliaanse model is goed bekend met de sport, aangezien ze ook de dochter is van een andere F1-kampioen, Nelson Piquet, die ook drie kampioenschappen op zijn naam heeft staan.

Haar recordbrekende partner domineert de sport met Red Bull sinds hij in 2021 zijn eerste titel claimde, maar is de laatste tijd ongebruikelijk traag geweest en wist slechts één podiumplaats te bemachtigen in de laatste vijf races.
De Nederlander leek op weg naar een nieuw succesvol seizoen na een Red Bull 1-2 bij de seizoensopener in Bahrein van dit jaar, maar aangezien hij sinds de Spaanse GP in juni geen race meer heeft gewonnen, staat hij nu voor een titelstrijd met Lando Norris, die slechts 59 punten achter hem staat in het coureursklassement.

Ondanks Verstappens recente problemen op het circuit, is zijn partner Piquet op Instagram gefotografeerd terwijl ze geniet van een tijdje weg van de hectiek. Op Instagram deelt ze haar ‘mooie herinneringen’ met haar dochter Penelope, wiens vader voormalig Red Bull-coureur Daniil Kvyat is.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*