ANLAŞMA: Nottingham Forest’ın Galatasaray’lı forvetle anlaşmaya vardığı iddia ediliyor…

Nottingham Forest’ın Ocak ayında bir forvet oyuncusunu transfer etmek için anlaşma sağladığı iddia ediliyor


Türk medyasındaki bir iddiaya göre, Nottingham Forest, yeni yıl geldiğinde transfer dönemi açıldığında Galatasaray forveti Barış Alper Yılmaz’ı transfer etmeyi düşünüyor.

Türk milli oyuncunun bu yaz Premier Lig ekibine transfer olacağına dair bağlantılar kurulmuştu ve bir teklif olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Haber Aktuel, bugün 24 yaşındaki oyuncunun Forest tarafından transfer edilmesiyle ilgili son gelişmeleri rapor etti ve İngiliz kulübünün Galatasaray ile ocak ayında kanat oyuncusunu transfer etmek için bir çerçeve anlaşması yaptığını belirtti.

Gala’nın, değerli varlıklarından birini satmak için önemli bir teklif arayışında olduğu bildiriliyor ve oyuncunun muhtemelen 20 milyon euro ve üzeri bir bedelle transfer olacağı düşünülüyor. Son aylarda Nottingham Forest’ın geçen ayki son tarih öncesinde 25 milyon euroluk bir teklif yaptığına dair haberler vardı.
West Ham United ve Liverpool, Yılmaz’ı Euro 2024’teki performanslarının ardından son transfer döneminde de gündeme getirmişti. İki Premier Lig kulübünün oyuncunun menajeriyle görüşmeler yaptığı bildirildi.

Geçen sezon 28 Süper Lig maçına başladı ve yedi gol attı. Yılmaz, Galatasaray ile Haziran 2027’ye kadar sözleşmeli.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*