Anlamak için çok karmaşık; Serafini, Fonseca hakkında yıkıcı bir eleştiri sunuyor…

Serafini, Fonseca’nın Milan açılışı hakkında yıkıcı bir eleştiri sundu: “Anlaması zor.”


Paulo Fonseca’ya yönelik eleştiriler ardı ardına geliyor ve şu anda Portekizli teknik direktörde herhangi bir olumlu yön görmek zor. AC Milan sezonu korkunç bir şekilde başlattı ve taraftarların takımın kaderini değiştirme konusundaki yeteneklerine güveni yok.

Uluslararası aradan önce, Portekizli teknik direktör ve Milan gibi bir takımı yönetme yeteneği hakkında sorular soruluyordu. O zaman, Venezia’ya karşı alınan 4-0’lık galibiyet bu sorulara bir ara vermiş oluyor. Ancak, bunun baskın bir Diavolo mu yoksa zayıf bir Venezia takımı mı olduğu, heyecanlanmamayı gerektiriyordu.

Büyük sınavlar her zaman Liverpool ve Inter ile oynanan iki maç olmuştur ve Fonseca ilkini geçemedi. 3-1’lik bir mağlubiyet – Rossoneri öne geçtiği halde – çok kötü bir tablo çiziyor ve Portekizli teknik direktörün geleceği tehlikede.

Raporlar, yönetimin zaten yedek arayışında olduğunu öne sürüyor ve bugün Luca Serafini, TMW ile konuşurken Fonseca’nın Milan’ı hakkında yorumda bulundu. (via Milan News).

“Böyle bir durumda, herkesin gözetim altında olduğu söylenebilir.” İlk üç lig maçından sonra, şirketin, teknik direktörün, İbra’nın pozisyonunun ve benzeri konuların tartışılması normaldir. Bir yabancı, henüz tanımadığı bir ortamda bulunurken yavaş yavaş yaklaşmalıdır.

“Elliott bunu yaptı, Maldini ve Massara’yı aldı, onlara bıraktı ve sonra rakamları gözlemledi.” Bu yönetim, Spor Direktörü gibi önemli figürlere ihtiyaç duymadan hareket edeceğini düşünen, müdahaleci ve devrimci bir yaklaşım sergilemiştir.

“Şimdi düğümler tarakla buluşuyor.” Fonseca’nın futbol anlayışını anlamak karmaşık. Ancak, bunun bir kısmı ekibin sorumluluğudur. Yedeklerdeki oyuncular, ilk 11’dekilerden daha fazla açlık gösterdi. “Artık ya sonuçlarda belirgin bir yön değişikliği olmalı ya da benim için yedek kulübesinde bir değişiklik kaçınılmaz görünüyor.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*