ДОБРЕ ВЕСТИ: Тренер Црвене звезде навео кључне области којима су потребне промене у клубу…

Тренер Црвене звезде наводи кључне области у којима су потребне промене у клубу

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изнео је неколико кључних области за напредак у тиму јер им је циљ наставак домаћих успеха и бољи наступ у европским такмичењима.

Након што је обезбедио титулу у Суперлиги Србије и домаћи куп, примарни фокус тима у наредној сезони је да оствари јачи утицај на европским турнирима, посебно у Лиги шампиона, где је њихов учинак прошле сезоне оцењен као неодољив.

Милојевић је истакао потребу за бољом тимском кохезијом, посебно у одбрани и тактичком извођењу у утакмицама под високим притиском.

Тренер је такође истакао да су њихове недавне предсезонске утакмице, посебно против јаких међународних тимова као што су Зенит и Таљерес, истакле специфичне слабости, као што су затварање простора и одржавање конзистентности у оба полувремена утакмице.

Ове утакмице дале су стручном штабу јаснију слику о областима које захтевају рад, посебно у дефанзивном позиционирању и транзицијама

Поред тога, Милојевић има за циљ да задржи језгро тима, а истовремено ојача кључне позиције, као што је везни ред, како би побољшао и офанзивну и дефанзивну динамику

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*