OYUNCULAR – “Karşılaştığımız sorun bu” Galatasaraylı oyuncular seslerini yükseltti….

Galatasaraylı oyuncular kulüpteki sorunlarını dile getirdi


Son dönemde Galatasaray oyuncuları ve teknik direktör Okan Buruk’un da aralarında bulunduğu personel, yoğun maç programı ve kulüpteki sakatlık riskleri konusundaki endişelerini dile getiriyor. Özellikle Kasımpaşa maçında Victor Osimhen’in sakatlanması odak noktası oldu. Maça iki golle harika bir başlangıç ​​yapan Osimhen, sakatlandıktan sonra sahayı terk etmek zorunda kaldı.

Bu olay, takımın hızlı bir şekilde art arda maçlar oynaması nedeniyle oyuncuların yorgunluğuyla ilgili endişeleri ortaya çıkardı ve Buruk da dahil olmak üzere bazı kişiler bunun sakatlık riskini artırdığını düşünüyor.

Programlama sorunlarına dikkat çeken Buruk, kulübün maçlar arasında toparlanmak için çok az zamanının olduğunu, bunun da Osimhen ve takım arkadaşı Sallai gibi sakatlıklara yol açtığını kaydetti.

Durumdan duyduğu hayal kırıklığını dile getiren yetkili, kulübün kasıtlı olarak bu zorlu senaryoya itildiği hissini verdiğini belirtti. Osimhen sakatlığının ciddi olmadığını belirtti ancak birden fazla turnuvada rekabet gücünü korumayı amaçlayan takım için bu endişelerin sıklığı endişe verici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*