2024 Kimi Raikkonen Net Worth is…

Kimi Räikkönen on suomalainen kilpa-ajaja, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Huipussaan Kimi Räikkönen tienasi reilusti yli 50 miljoonaa dollaria vuodessa ja oli yksi maailman parhaiten palkatuista urheilijoista. Räikkönen on ansainnut lempinimen “Jäämies” useista syistä: Hän on kotoisin Suomen kylmästä ilmastosta, hän on viileä paineen alla, ja hänet tunnetaan myös jäisestä persoonasta mediaa ja muita kilpa- ja joukkuetovereita kohtaan.

Räikkönen on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisista Formula 1 -kilpailijoista. Hän on voittanut 21 Grand Prixa. Hän on kilpaillut useissa Formula 1 -joukkueissa, mutta eniten menestystä hän koki Ferrarilla. Formula ykkösten ulkopuolella Kimi on osallistunut moniin muihin moottoriurheilutapahtumiin, mukaan lukien rallin MM-sarja, NASCAR, moottorikelkkakilpailut ja paljon muuta.

Kimi-Matias Räikkönen syntyi 17.10.1979 Espoossa. Räikkönen aloitti kilpa-ajon hyvin nuoresta iästä lähtien ja aloitti uransa 10-vuotiaana kartingissa. 15-vuotiaana hän kilpaili karting-kilpailuissa Monacossa ja osoitti uskomatonta sinnikkyyttään ajamalla kartingilla senkin jälkeen, kun hänen ohjauspyöränsä oli rikki. Kimi joutui nuorena pyöräonnettomuuteen, joka vaurioitui hänen äänihuuletessaan. Tämä vaikuttaa hänen ääneensä ja antaa hänelle hyvin erottuvan puhetyylin.

Lopulta hän valmistui paljon arvostetuimpiin kilpailuihin, kuten Pohjoismaiden mestaruussarjaan, Euroopan Formula Super A -mestaruuteen, Formula Ford Euro Cupiin, brittiläiseen Formula Renault Winter Series -sarjaan ja Formula Renault UK Championshipiin. Hänen vahvat suorituksensa takasivat hänelle tulevaisuuden Formula 1:ssä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*