JUURI NYT: Nightwish luo uuden suuren historian vaikuttavan esityksen jälkeen…

Nightwish lentää takaisin ykköseksi uusimmalla julkaisullaan

Nightwish palaa tällä viikolla Ison-Britannian listalle uusimmalla albumillaan Yesterwynde. Suomalainen metallibändi on kerryttänyt fanien suosikkeja omalla sinfonisella tyylillään vuosikymmeniä, ja joissain piireissä he näyttävät olevan yhtä suuria kuin koskaan.

Yesterwynde debytoi sijalla 1 virallisella Rock & Metal Albums -listalla Isossa-Britanniassa. Laskussa on listattu maan myydyimmät täyspituudet ja EP:t, jotka sopivat kyseisiin genre-merkkeihin, ja ryhmä on saavuttanut tämän halutun paikan ennenkin.

Nightwish on nyt kerännyt rock- ja metallilistan johtajien kvartetin, mukaan lukien kolme peräkkäin. Ennen tätä viimeisintä voittoa he nousivat sarjan kärkeen Endless Forms Most Beautiful- sekä Decades – Live in Buenos Airesissa ja Human. :II: Luonto. Nämä kaksi viimeistä yritystä palasivat peräkkäin ja olivat bändin viimeisimmät hallitsijat ennen kuin he debytoivat viimeisimmän julkaisunsa sijalla 1.

Tällä viikolla kilpailu virallisen Rock & Metal Albums -listan valtaistuimesta osoittautui kovaksi, mutta Nightwish päätyi kuitenkin kärkeen. Top 10 on täynnä viidellä uudella tulokkaalla, mikä on suuri määrä pistemäärään. Terrorvisionin, Michael Schenkerin, Seetherin ja Charlotte Wesselsin kaltaiset kokoelmat julkaistaan ​​myös numeroiden 1 ja 10 välillä.

Yesterwynde esiintyy parhaiten virallisessa rock- ja metallialbumilistassa, mutta siitä on tullut myös nopea menestys useissa muissa pisteissä. Nightwishin uusin avautuu kymmenen parhaan joukkoon kolmessa muussa rankingissa – ja samassa paikassa, ei vähempää. Nimi on uusi sijalla 6 virallisten albumien myynti-, virallisten albumilatausten ja virallisten fyysisten albumien listalla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*