Pep Guardiola sendte en ny utestengelse til Erling Haaland etter…

Pep Guardiola sendte fersk dom om Erling Haaland fra Man City etter Gabriel-hendelsen mot Arsenal.

Arsenal-supportere mener at Erling Haaland bør bli utestengt eller bøtelagt for å ha kastet ballen mot hodet til Gabriel etter Manchester Citys utligning på tampen av kampen i helgen.

John Stones scoret i det 98. minutt på Etihad Stadium søndag for å sikre at begge lag delte poengene etter en spennende kamp. Haaland hadde sendt Pep Guardiolas lag i ledelsen i første omgang før Gunners-forsvareren Riccardo Calafiori utlignet kort tid etter.

Gabriel sendte Arsenal i ledelsen kort tid etter, og bortelaget så ut til å ha kontroll. Leandro Trossard ble kontroversielt utvist for å sparke ballen bort rett før pause, noe som betydde at Gunners måtte sitte tilbake og forsvare seg gjennom hele andre omgang.

Videoopptak dukket opp etter kampen av Haaland som kastet ballen mot baksiden av Gabriels hode i det øyeblikket Stones utlignet for mesterne. Dette førte til en betydelig debatt på nettet, selv om byens spiss ikke ble utvist for sine handlinger og ikke vil bli gjenstand for etterfølgende tiltak.

Det er imidlertid klart at mange Arsenal-fans ikke er enige i dette.football.london spurte supporterne i en avstemning: Bør Erling Haaland straffes for å ha kastet ballen mot hodet til Gabriel?

Med mer enn 3 400 svar, stemte 2 044 personer (60 prosent) ja – han bør forbys. Litt over 1 130 personer (33 prosent) stemte ja – men bare en bot, mens 248 personer (7 prosent) stemte for ingen straff.

Til skuffelse for mange vil Haaland ikke bli straffet for sine handlinger mot Gabriel. Dette er fordi dommer Michael Oliver ikke ga Haaland et gult eller rødt kort etter å ha vurdert at det ikke var en voldsom handling. John Brooks var på VAR-oppdrag og var enig med Oliver, og bestemte at et rødt kort for Haaland ikke var nødvendig.Som et resultat vil FA ikke involvere seg eller ilegge Haaland noen straff.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*