HARTBREKEND NIEUWS: Feyenoord-spits Santiago Giménez is zo’n drie maanden uitgeschakeld vanwege ernstige…

Feyenoord-spits Santiago Giménez is zo’n drie maanden uitgeschakeld vanwege een ernstige blessure.

Feyenoord heeft een vernietigende update over blessures vrijgegeven met betrekking tot hun sterspeler Santiago Giménez. De Mexicaan is ongeveer drie maanden uitgeschakeld vanwege een ernstige dijbeenblessure die hij opliep tijdens de 2-0 overwinning van zondag op NAC Breda.

Slechts 29 minuten in de Eredivisie-wedstrijd werd Giménez van het veld gedragen met ongemak, omdat hij zijn bovenbeen in pijn vasthield. De 23-jarige speelde tot nu toe in alle zeven wedstrijden van Feyenoord dit seizoen en scoorde vier doelpunten. Nu wordt verwacht dat hij ongeveer drie maanden in de basis zal staan ​​en mogelijk pas in 2025 weer op het veld zal staan.

Nu Santiago Giménez is uitgeschakeld, heeft Feyenoord nog twee spitsen in de selectie. Zomeraanwinst Julian Julián Carranza krijgt misschien de kans om indruk te maken, aangezien hij dit seizoen tot nu toe slechts 13 minuten in de basis heeft gespeeld. Ayase Ueda krijgt hoogstwaarschijnlijk de basisplaats. De Japanse international kwam zondag in het veld als vervanger van Santiago Giménez en scoorde het openingsdoelpunt van de wedstrijd, slechts vijf minuten nadat hij het veld betrad.