HARTVERWARMEND: Max Verstappen’s vriendin deelt foto’s van…

De 25-jarige Belgisch-Nederlandse coureur is een grote naam – hij heeft tot nu toe 45 overwinningen en 27 pole positions behaald in zijn carrière.

Hoewel Max en Kelly behoorlijk terughoudend zijn over hun relatie, plaatst Kelly af en toe foto’s van het stel op haar Instagram-account, wat enige inzicht geeft in hun relatie.

Aan foto’s van het paar zijn twee katten, een af en toe verjaardagsgroet en berichten van aanmoediging tijdens races te zien – het lijkt erop dat Kelly en Max het goed doen!

Piquet is geen onbekende in de wereld van de Formule 1, aangezien de 34-jarige de dochter is van drievoudig Formule 1-wereldkampioen Nelson Piquet.

In juni 2022 maakte Nelson Piquet de krantenkoppen nadat een interview uit 2021 werd verspreid waarin de voormalige coureur racistische opmerkingen maakte over Mercedes-coureur Lewis Hamilton.

Piquet werd vervolgens beboet met $1,4 miljoen voor collectieve morele schade en zou naar verluidt een levenslang verbod hebben gekregen voor het Formule 1-paddock.

Kelly Piquet was ook eerder in een relatie met voormalig Red Bull-teamgenoot Danil Kvyat. Het paar begon te daten in januari 2017, waarbij Piquet hun dochter Penelope verwelkomde in juli 2019.

De Red Bull-coureur heeft momenteel een relatie met het Braziliaanse model Kelly Piquet.

Het paar maakte hun relatie voor het eerst bekend op Nieuwjaarsdag in 2021. “Laten we van 2021 een jaar maken om op vele manieren te herinneren.” “Ik wens jullie allemaal succes, liefde en geluk, net zoals ik het mijne heb gevonden,” schreef Verstappen op Instagram naast een foto van het stel.

Fans van Verstappen vreesden dat het stel in juni 2023 uit elkaar was gegaan, aangezien Piquet naar verluidt haar Instagram-highlight gewijd aan Max had verwijderd.

Gelukkig was Piquet snel om enige speculatie de kop in te drukken toen ze sociale media gebruikte om de prestaties van haar vriend bij de Grote Prijs van Montreal te vieren.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*