Max Verstappen vertelde Ricciardo niet om zich ‘sorry te voelen voor….

Max Verstappen dringt er bij Daniel Ricciardo op aan om zich niet ‘zielig te voelen’ over zijn toekomst in de F1.

Max Verstappen heeft aangegeven dat Daniel Ricciardo zich niet “slecht voor zichzelf moet voelen” terwijl hij wacht op een beslissing over de vraag of hij in 2025 nog steeds in de Formule 1 zal racen.

Max Verstappen heeft aangegeven dat Daniel Ricciardo zich niet “slecht voor zichzelf moet voelen” terwijl hij wacht op een beslissing over de vraag of hij in 2025 nog steeds in de Formule 1 zal racen.

Verstappen, die samen met Ricciardo bij Red Bull reed, heeft gesuggereerd dat zijn ex-teamgenoot geen spijt zou moeten hebben als Singapore zijn laatste optreden in de serie blijkt te zijn.

“Daniel is een geweldige kerel.” “Ik denk dat hij zichzelf heeft bewezen als een geweldige Formule 1-coureur,” vertelde Verstappen aan de media, waaronder Motorsport Week. “Hij is een vriend van mij.”

“Ik denk dat het over het algemeen nooit fijn is om altijd in zo’n positie te zijn.” Maar aan de andere kant denk ik niet dat hij medelijden met zichzelf moet hebben.

“Soms werken dingen misschien niet uit zoals je wilt in bepaalde fasen van je carrière, maar je hebt nog steeds veel meer bereikt dan iemand ooit in zijn leven zou kunnen dromen.”

“Dus zelfs als dit, laten we zeggen, de laatste race is of wat dan ook, kun je nog steeds terugkijken op iets.”

“Nou, je weet wel, voor mij maakt het eigenlijk niet uit of je hier verdient te zijn of niet.”

“Veel mensen verdienen het om hier te zijn.” Sommigen verdienen het niet om hier te zijn. Dat is ook het leven, weet je, in alle soorten sporten. “Zo gaat het.”

Echter, het niveau van de achtvoudige F1-racewinnaar is verbeterd nu de concurrentie van RB is afgenomen door updates aan de VCARB 01 die ongewenste complicaties met zich meebrengen.

Met de worstelingen van RB die verergerd worden in een felle strijd op het middenveld dit seizoen, heeft Verstappen de uitdaging erkend waarmee Ricciardo te maken heeft gehad om consistente resultaten te behalen.

“Het is weer erg moeilijk om hierover te commentariëren omdat je ook niet binnen het team kunt kijken, toch?” antwoordde hij toen hem werd gevraagd naar de vorm van Ricciardo in 2024.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*