HEEL HEEL DROEVIG NIEUWS: Feyenoord verliest van…

Spurs 2-0 Feyenoord

Robert Vilahamn was blij dat we onze positieve reeks resultaten in de voorbereiding konden voortzetten en dat we meer speelminuten kregen in onze 2-0 overwinning op Feyenoord op woensdagmiddag.

Naast een aantal spelers die hun eerste 90 minuten van de voorbereiding afmaakten, maakten de nieuwe aanwinsten Hayley Raso, Anna Csiki en Katelin Talbert hun eerste optredens in onze kleuren, waardoor Robert de kans kreeg om zijn team in te bedden voor onze Barclays Women’s Super League seizoensopener thuis tegen Crystal Palace op zondag 22 september.

We moesten hard werken voor onze vijfde overwinning op rij, nadat we de afgelopen week twee keer achter gesloten deuren vriendschappelijke wedstrijden hadden gewonnen, waarbij onze twee doelpunten uiteindelijk in het laatste kwart van de wedstrijd vielen.

Elkie Bowyer’s voorzet werd binnengeleid door Lenna Gunning-Williams om haar derde doelpunt in het pre-season programma te maken voordat middenvelder Olga Ahtinen, die ook scoorde in onze eerste vriendschappelijke wedstrijd tegen London City Lionesses vorige maand, kalm binnen schoot vier minuten voor tijd om de overwinning veilig te stellen op de Eredivisie Vrouwen kant.

In een gesprek met SPURSPLAY na de wedstrijd, zei Robert: “Feyenoord maakte het ons echt moeilijk, ze zetten goed druk en hadden een goede opbouw, dus het was een goede wedstrijd. We kregen veel van de spelers die goede minuten kregen, het was leuk om de jongere spelers te zien terwijl anderen ook hun eerste minuten voor ons speelden… over het algemeen was het een geweldige overwinning.