RAPOR: Beşiktaş’ın ilk transferi Van Bronckhorst’un gol sevinci…

Beşiktaş’ın ilk transferi, van Bronckhorst’un Rangers’tan James Tavernier’i kapma yarışında ‘yeniden yükleme’ yapmasıyla sekteye uğradı

Beşiktaş için bir başka seçenek de elendi çünkü Ibrox kaptanı Türkiye’de gözlenmeye devam ediyor

Türk Süper Lig takımlarından dördü, eski İngiltere milli oyuncusu Kieran Trippier’in peşinde koşarken reddedildi çünkü James Tavernier Beşiktaş’a transfer olmak için canlı bir seçenek olmaya devam ediyor.

İstanbul’da muhteşem bir başlangıçla yenilgisiz olan Gio van Bronckhorst yeni bir sağ bek arıyor ve Beşiktaş’taki karar vericiler Newcastle United’a Trippier’in müsaitliği konusunda soru sordu. Ancak Eddie Howe’un ekibi, Türkiye transfer son tarihinin Cuma gecesi gelmesiyle birlikte birçok takıma başka yerlere bakmalarını söyledi. Haber Türk’ün haberine göre Beşiktaş, Rangers’ın şöhretler salonundaki Tavernier’in de büyük hayranları ancak Light Blues’un kış transfer dönemine kadar kadrolarına yeni oyuncu katamayacağı için Ocak ayına kadar beklemek zorunda kalacakları hissi var.

Ve birden fazla rapor Tavernier’in Beşiktaş için canlı bir seçenek olmaya devam ettiğini, van Bronckhorst’un Celtic’e karşı alınan üzücü yenilginin ardından geleceği belirsiz olduğu için Rangers kaptan kampıyla görüşmelerde bulunduğunu iddia ediyor. Yaz boyunca birçok kulüple adı geçen Tavernier, Ibrox’un dışında öfkeli bir taraftar tarafından sözlü olarak taciz edildi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*