Liverpool biedt Virgil van Dijk een nieuw contract van £240.000

Liverpool bevindt zich in een vreemde positie richting volgende zomer. Hun drie belangrijkste spelers naderen waarschijnlijk het einde van hun contracten aan het einde van het seizoen: Mohamed Salah, Virgil van Dijk en Trent Alexander-Arnold.

Het is nooit goed om zulke belangrijke spelers op het punt te hebben dat hun contract afloopt en de Reds moeten dit probleem aanpakken.

De club doet zijn best om de deals van de spelers te verlengen en richt zich momenteel op Virgil van Dijk.

Volgens Football Insider is Liverpool klaar om een ​​bod uit te brengen om de aanvoerder van de Reds eindelijk een nieuw contract te geven. De Nederlandse verdediger is sinds 2018 bij de club en is een van de spilfiguren, zowel op als naast het veld.

Van Dijk verdient momenteel ongeveer £ 240.000 per week bij Liverpool. Op 33-jarige leeftijd is hij misschien niet lang meer op het hoogste niveau en Liverpool moet dit in gedachten houden bij het onderhandelen over een nieuw contract voor een speler die al als een clubicoon kan worden beschouwd.

Liverpool en Michael Edwards willen deze situaties zo snel mogelijk oplossen en een beslissing nemen, hoe dan ook.

Fans wachten vol spanning af of hun favorieten een nieuw contract tekenen en alleen de tijd zal ons leren hoe dat zal aflopen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*