LAATSTE NIEUWS: Max Verstappen is boos op Red Bull na…

Verstappen boos op Red Bull na Italiaanse GP

Max Verstappen eindigde op Monza als zesde. Bij de Grand Prix van Italië – die gewonnen werd door Charles Leclerc – beleefde de Nederlander opnieuw een moeilijke race. Na afloop gaf Verstappen commentaar op zijn eigen prestaties in Italië.

Verstappen: ‘Absoluut bagger’
Na afloop was Verstappen onverbloemd over zijn eigen race. “Het was gewoon weer een dramatische race. Er liep niks, de auto liep helemaal niet. Ik vond de strategie helemaal niks en de pitstop was ook echt bagger. We moesten met minder vermogen rijden, dus eigenlijk ging alles mis”, aldus een ontevreden Nederlander.

Verstappen was ook ontevreden over de strategie. “Waar we reden, maakte toch niet uit. Maar je probeert nog steeds je beste race te rijden, maar met onze tweestoppers was dat absoluut niet het geval. Op zowel harde als medium banden waren we te langzaam.”

Verstappen zei daarna nog veel meer: ​​”Zoals het er nu voorstaat, gaan we geen races meer winnen, maar het is wat het is.” Verstappen staat momenteel nog steeds bovenaan het klassement met een ruime voorsprong op Lando Norris.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*