Ik concentreer me tot 2028 op mijn baan bij Red Bull Verstappen ontkent Toto Wolff…..

Max Verstappen naar Mercedes? Teambaas Toto Wolff heeft getipt dat hij een ontmoeting heeft gehad met de drievoudig wereldkampioen en zijn managementteam in de hoop Verstappen te contracteren — maar Verstappen ontkent dat hij ooit heeft geweten dat die ontmoeting heeft plaatsgevonden.

Tijdens de persconferentie na de kwalificatie voor de Grand Prix van Nederland vroeg Verstappen: “Welke ontmoeting?”

Gevraagd naar commentaar op eventuele ontmoetingen die hij of zijn management heeft gehad met Mercedes-teambaas Toto Wolff, vroeg Max Verstappen: “Welke ontmoeting? Ik weet het niet meer.”

Voor de Grand Prix van Nederland verklaarde Toto Wolff dat hij meerdere pogingen heeft gedaan om Verstappen te contracteren bij het Mercedes-team door ontmoetingen te houden met Verstappen, Verstappens vader Jos en Verstappens manager Raymond Vermeulen — nog zo recent als deze zomer.

De rivaliteit tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen verhinderde dat de Nederlandse coureur zich na het omstreden seizoen van 2021 bij de Silver Arrows zou aansluiten, maar Wolff had de hoop niet opgegeven.

Nu Hamilton voor 2025 bij Ferrari heeft getekend en er geruchten over ontevredenheid rondgaan bij het Red Bull Racing-team, lijkt het erop dat Wolff het opnieuw heeft geprobeerd.

Maar nu Verstappen tot 2028 bij Red Bull heeft getekend, lijkt het erop dat een Mercedes-stoeltje niet meer mogelijk is — in ieder geval niet voor de komende jaren.

Verstappen weigerde mee te werken aan de vraag over de bijeenkomst, maar later werd hem gevraagd of hij vindt dat Toto Wolff niet meer over hem moet praten. Maar Verstappen wilde niet zo ver gaan om ja te zeggen.

“Iedereen mag zeggen wat hij wil”, zei hij.

“Ik kan het heel goed vinden met Toto. Hij is heel open over wat er binnen zijn team gebeurt, toch?

“En ik denk dat er met de coureursopstelling enzo niets mis mee is.

“En tegelijkertijd concentreer ik me gewoon op mijn werk. Dit is sowieso al veel om te doen, dus daar concentreren we ons gewoon op.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*