HARTVERWARMEND NIEUWS: Terwijl Ajax Amsterdam praat over het aantrekken van een nieuwe speler van….

AJAX IN GESPREKKEN OM NANTES’ ALBAN LAFONT TE TEKENEN.

Volgens Ouest-France is Ajax in gesprek om doelman Alban Lafont (25) van FC Nantes te contracteren, die deze zomer de Franse club mag verlaten.

Met nog maar twee jaar te gaan op zijn contract, zou Lafonts tijd bij de Beaujoire wel eens ten einde kunnen komen. De Fransman zinspeelde op een vertrek aan het einde van vorig seizoen, waarbij Antoine Kombouaré de wens van de speler om te vertrekken bevestigde, evenals de bereidheid van de club om zo’n vertrek te faciliteren.

Terwijl Nantes zich voorbereidde op een leven zonder, en snel Mory Diaw (31) van Clermont Foot identificeerde als het prioritaire doelwit, zijn ze er niet in geslaagd een deal te sluiten zonder club die met een concreet voorstel kwam om Lafont te contracteren. Dat zou nu kunnen veranderen.

Volgens Ouest-France is Ajax in gesprek met Nantes over een transfer van de doelman. De Eredivisie-club, nu geleid door voormalig OGC Nice-manager Francesco Farioli, toonde afgelopen zomer ook interesse in de speler. Het vertrek van Lafont zou Nantes waarschijnlijk snel een deal laten sluiten om Diaw te contracteren voor ongeveer € 2 miljoen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*