DROEVIG NIEUWS: Feyenoord-spits vertrekt mogelijk naar…..

NOTTINGHAM FOREST DIENT VERBETERD BOD IN VOOR FEYENOORD-SPITS SANTIAGO GIMÉNEZ.

Volgens Fabrizio Romano heeft Nottingham Forest Feyenoord benaderd met een tweede bod op hun sterspeler Santiago Giménez. De Premier League-club zag maandag een eerste bod van € 25 miljoen afgewezen, maar ze geven nog niet op. Deze keer hebben ze € 30 miljoen geboden voor de Mexicaan, wat waarschijnlijk te laag is voor Feyenoord.

Giménez, 23, scoorde 53 keer in 89 wedstrijden voor Feyenoord, waarmee hij zijn stempel drukte als een van de beste spitsen van de Eredivisie van de afgelopen jaren. Vorig seizoen scoorde de voormalige Cruz Azul-speler 26 doelpunten en gaf hij acht assists in 41 wedstrijden, waarmee de Rotterdamse club tweede werd in de competitie en de KNVB-beker won. Santiago Giménez speelde een cruciale rol in Feyenoords titelwinnende campagne van 2022/23, aangezien hij 23 keer scoorde.

Nottingham Forest heeft de Mexicaanse international aangewezen als hun belangrijkste doelwit om de aanval te versterken, maar heeft ook Eddie Nketiah van Arsenal in het oog als deze zet mislukt. Feyenoord vond het eerste bod voor Santiago Giménez veel te laag, wat betekent dat dit een lastige zet zou kunnen zijn, vooral omdat zijn huidige contract geldig is tot 2027. Hij zou echter precies kunnen zijn wat Nuno Espírito Santo dit seizoen nodig heeft, aangezien de Reds streven naar een stijging in de Premier League-ranglijst.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*