GOED NIEUWS: Ajax haalt nieuwe ervaren verdediger binnen van….

AJAX TEKENT ERVAREN VERDEDIGER DANIELE RUGANI OP EEN SEIZOENLANGE LEENING VAN JUVENTUS.

Ajax heeft na weken van speculatie officieel de komst van Juventus-verdediger Daniele Rugani bekendgemaakt. De ervaren Italiaan sluit zich aan bij de Amsterdamse club op een seizoenslange huurovereenkomst die geldig is tot juni 2025. Het is een standaardhuurovereenkomst zonder koopoptie.

Rugani speelde in vijftien jaar 148 wedstrijden voor Juve en speelde 17 wedstrijden in de Champions League. Ajax wordt de vierde club in zijn carrière en hij gaat zich nu verbinden aan de Italiaanse hoofdtrainer en goede vriend Francesco Farioli. De 30-jarige brengt een schat aan ervaring mee naar Amsterdam en heeft alle kwaliteiten om de club te helpen verbeteren na de rampzalige campagne van vorig seizoen.

Ajax’ technisch directeur Alex Kroes heeft zijn zegje gedaan over de nieuwe aanwinst: ‘Met Daniele Rugani halen we een speler binnen die jarenlange ervaring heeft in een van de beste Europese competities. Hij is een intelligente, lange verdediger die sterk is in duels. Zijn komst zorgt voor een ervaringsboost voor onze selectie en relatief jonge verdediging. Op deze manier wordt het team evenwichtiger.’

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*